LostDungeon'a hoşgeldiniz..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oyun Yapımın ve eğlencenin tek adresi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Gerçek Aşk 2

YazarMesaj
Kamikaze
Admin
Admin
Kamikaze

Gerçek Aşk 2 Empty
MesajKonu: Gerçek Aşk 2   Gerçek Aşk 2 Icon_minitimeSalı Tem. 13, 2010 12:22 pm

Kahvelerimizi içerken koyu bir sohbete daldık.O kadar eğlenmişiz ki saatin nasıl geçtiğini anlamadık.Saat gece 12'ydi.Kadın "Ben artık kalkayım" dedi.Onu kendim yolcu etmek istedim ama kabul etmedi.Geceliğimi giyindim.Yatağıma geçtim ve bunun son gecem olduğunu düşünerek uyudum...
Gece penceremin açıldığını hissettim.Uyuyor taklidi yaparak gizlice izledim etrafı.Beni aldatan kişilik baş ucuma gelip güldü.Bir bıçak çıkarttı.Tam beni öldürecekken.Onu kapkaçtan kurtardığım kadın eski sevgilime bir tekme attı.ES yere düştü.Melis(kapkaçdan kurtardığım kadın) ona fırsat vermeden sert bir yumruk attı.Bu sefer ES ona bir dönen tekme attı ve dengesini bozdu.Melis ağzını sildi tam atağa geçecekken ES Susturuculu bir Silah çıkarttı.Sinsice güldü.Bende bu sırada gizlice Çalar Saati aldım ve ES'nin kafasına sert bir şekilde fırlattım."TAMDA OTDURDU HA!" diye bağırdım.ES kafasını tutarken Melis silaha tekme attı ve Yere düşürdü.ES'nin boğazına ayağını bastı Melis.Ben tekerlekli Sandalyeme bindim.Hala çırpınıyordu bıraksak boğacaktı bizi.Ben tekerlekli sandalyemi ters çevirdim.Frene bastım ve Turbaya bastım.ES'e tekrar baktığımda yüzü yanmıştı.Hizmetçim onu alıp önce hastaneye sonra Karakola götürdü.Ona çok çok teşekkür ettim.Gene göz göze geldik.Bu sefer galiba kendi isteğimle yaptım bunu.

ES=Eski Sevgilim

Gerçek Aşk 2
1 sayfadaki 1 sayfası